top of page
  • Jenny Hermelin

Vill ni yoga inomhus men inte i grupp? Då kanske PT är lösningen!

Just nu ska vi ju helst inte träffa nya människor inomhus, men de vi bor med eller ändå har nära kontakt med är okej att träffa. Så varför inte ordna en egen yogaklass med maken eller bästa kompisen, med säkert avstånd till läraren? Det ni ser på bilden kommer alltså inte att ske utan vi håller oss på varsin sida av rummet. Och självklart går det även att ordna via Zoom om ni inte vill komma till studion!


I dessa knasiga tider har alla vi lärare på Djursholm Yoga plus Yvette Björkenvall och Ingela Nilsson (som inte har klasser på schemat just nu) gått ihop och tagit fram ett erbjudande om PT-klasser för en eller två personer.


Erbjudandet är enkelt: en PT-klass på en timme för en person kostar 900 kr, för två personer kostar det 1 100 kr. Ni bokar genom att kontakta läraren direkt, så får ni hitta en tid som passar. Mer information om respektive lärare finns här, mejladresserna hittar ni nedan.


Förutom detta rullar också vårt halvöppna schema med fyra klasser ute/inne beroende på väder och tre onlineklasser. Hela schemat ser ni här.


Och oavsett om ni ska på PT-klass eller annan klass: Boka av vid minsta sjukdomssymptom (även hos familjemedlem), tvätta händerna och ta med egen matta och filt!


För mer information, tveka inte att kontakta oss via jenny@djursholmyoga.se eller 070-380 15 55.


Mejladresser till lärarna:

Anna van Berlo: anna@taygeta.se

Ingela Nilsson: ingela@bunique.se

Lawino Maria Johnsson: lawinoma@gmail.com

Maria Capor: mariacapor@gmail.com

Pernilla Rasiwala: pernilla.rasiwala@gmail.com

Yvette Björkenvall: yvette.bjorkenvall@gmail.com
31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page