top of page

Våra lärare

Djursholms Yoga 0303.jpg

Jenny Hermelin

Ägare, yogalärare

Jenny har arbetat med träning som instruktör och lärare sedan 1998. Från början låg fokus mest på intensiva träningsformer som cykling och styrketräning, men med tiden har intresset och passionen skiftat över till mjukare och mer medveten träning. Men rötterna från gymvärlden finns kvar, och tar sig nu uttryck i en önskan att hjälpa fler som kommer från det hållet - eller som av någon annan anledning tror att yoga inte är för dem - att upptäcka vad yoga kan göra för både kroppen och själen.

Jenny är utbildad Ashtangalärare och Registered Yoga Teacher (RYT) via Yoga Alliance. På Djursholm Yoga undervisar Jenny i Ashtanga och Vinyasa Yoga samt Yoga för stela män.

Djursholms%252520Yoga%2525200093_edited_

Pernilla är advokaten som flyttade till Thailand med sin familj för att söka balans i livet - och fann det genom Yin Yoga. Tillbaka i Sverige bestämde hon sig för att leva sin dröm och utbildade sig till  yinyogalärare vid sidan av sin advokatfirma.

Så här säger Pernilla om yogans betydelse för henne: "Jag tror att alla har nytta av Yin Yoga, oavsett om man är fullt frisk och stark eller om man kämpar med fysisk eller psykisk smärta. För mig som Yinyogalärare är det en välsignelse att få ta del av varje students individuella resa mot mindre smärta och/eller mer balans i livet."

På Djursholm Yoga undervisar Pernilla i Yin Yoga.

Yogalärare

Pernilla Rasiwala

Djursholms%2520Yoga%25200266_edited_edit

Maria har utövat olika former av yoga under 20 års tid. Hon gick sin lärarutbildning för Naomi Grosin på Inbalance Yoga Studio och är certifierad yogalärare i Ashtanga Vinyasa Yoga och Vinyasa Flow.

Hon är passionerat intresserad av bio hacking – hur man på bästa sätt optimerar sin hälsa och sitt välmående. Här spelar yogan en stor roll: "Ju äldre vi blir, ju bättre kan vi må genom att utöva yoga. Går du på regelbundna klasser får du dessutom det genuina personliga mötet med andra, något som bara blir viktigare med den utveckling vi ser i samhället."

Ett yoga-citat hon alltid bär med sig är "Yoga takes you into the present moment, the only place where life exists" som återfinns i Patanjalis Yoga Sutras och som räknas som yogans mest klassiska verk.

På Djursholm Yoga undervisar Maria i Mjuk Vinyasa.

Yogalärare

Maria Capor

bottom of page