Schema och boka

Vårschema 2021

Hur gärna vi än vill ha klasser som vanligt känns det inte rätt just nu med den stora smittspridningen och sjukvården som går på knäna. Därför har vi ett mindre schema än vanligt (se nedan) och följande riktlinjer:

  • Samtliga inomhusklasser har max 2 deltagare vardera för att möjliggöra säkra avstånd i studion och följa den nya pandemilagen.  Uteklasserna har 7 platser eftersom altanen där vi håller till är stor och luftig.

  • Oavsett om vi är inne eller ute ber vi alla att ta med egen matta och filt. Är vi ute behövs även kläder efter väder.

  • Vi uppmanar också alla att boka av om ni eller någon i familjen har minsta sjukdomstecken, även om det är i sista sekunden. Naturligtvis får ni ändå behålla era credits. 

  • Även lärarna uppmanas att inte hålla klass om de känner minsta sjukdomstecken. Det kan betyda att klasser ställs in med kort varsel om vi inte hittar vikarie.

  • Självklart ber vi också alla deltagare att tvätta/sprita händerna och vi städar och vädrar så gott vi kan.

Ni har även möjlighet att yoga med oss på YouTube. Där finns ett 20-tal olika klasser med olika längd, stil och lärare. Prova gärna och se om någon av dem passar för er!​

 

Boka och avboka plats på våra klasser

Det allra lättaste sättet att komma igång är att skicka ett mejl till jenny@djursholmyoga.se, så skapar vi en profil till dig och skickar instruktioner om hur du går till väga för att boka klasser. Du kan också fylla i formuläret på startsidan, så får du prova hur många klasser du vill under två veckor för 500 kr.

Om du vill skapa ett konto själv och boka direkt använder du vårt bokningssystem Momoyoga, som du når genom att klicka här. För att boka behöver du skapa en profil i systemet eller logga in om du redan är medlem. Du kan boka plats på en klass fram till två timmar innan den startar, och nu i coronatider kan du avboka fram till att klassen startar. 

Verkar något krångligt? Mejla jenny@djursholmyoga.se eller ring 070-380 15 55 så hjälper vi dig!

Boka massage

För att boka massage kontaktar du massörerna direkt. För yogamassage, mejla Anna van Berlo på anna@taygeta.se. För klassisk massage, mejla Robert Baltovic på kontakt@sundstil.se.

© 2019 Djursholm Yoga AB