Schema och boka

Vårschema 2021

Den 1 april lämnade Djursholm Yoga den fina lilla lokalne på torget och blev i stället mer av ett nätverk med klasser utomhus, inomhus och online. Befintliga kort och bokningar gäller precis som vanligt och schemat är i princip detsamma. Nedan ser ni schemat samt var klasserna hålls och lite mer information kring dem. 

  • Helenas klasser hålls på Sveavägen 28 i Djursholm. Ute på en fin terrass om vädret tillåter, annars inne och med max 3 deltagare/klass.

  • Jennys klasser hålls utomhus på Backvägen 10A i Stocksund och ställs in om vädret blir alltför dåligt. Här ryms 7 deltagare/klass med trygga avstånd på en mysig takaltan mot skogen.

  • Marias klass hålls på studion Yoga & inre balans vid Stocksunds torg med max 3 deltagare/klass.

  • Pernillas klasser hålls via Zoom.

  • Oavsett om vi är inne eller ute ber vi alla att ta med egen matta och filt. Är vi ute behövs även kläder efter väder.

  • Vi uppmanar också alla att boka av om ni eller någon i familjen har minsta sjukdomstecken, även om det är i sista sekunden. Naturligtvis får ni ändå behålla era credits. 

  • Även lärarna uppmanas att inte hålla klass om de känner minsta sjukdomstecken. Det kan betyda att klasser ställs in med kort varsel om vi inte hittar vikarie.

Ni har även möjlighet att yoga med oss på YouTube. Där finns närmare 30 olika klasser med olika längd, stil och lärare. Prova gärna och se om någon av dem passar för er!​

Schema vår 2021 från 19 april.png
 

Boka och avboka plats på våra klasser

Det allra lättaste sättet att komma igång är att skicka ett mejl till jenny@djursholmyoga.se, så skapar vi en profil till dig och skickar instruktioner om hur du går till väga för att boka klasser. Du kan också fylla i formuläret på startsidan, så får du prova hur många klasser du vill under två veckor för 500 kr.

Om du vill skapa ett konto själv och boka direkt använder du vårt bokningssystem Momoyoga, som du når genom att klicka här. För att boka behöver du skapa en profil i systemet eller logga in om du redan är medlem. Du kan boka plats på en klass fram till två timmar innan den startar, och nu i coronatider kan du avboka fram till att klassen startar. 

Verkar något krångligt? Mejla jenny@djursholmyoga.se eller ring 070-380 15 55 så hjälper vi dig!