top of page
  • Jenny Hermelin

Ny lärare: Hannah Sjöström

Återigen har vi glädjen att presentera en ny lärare: Hannah Sjöström, som en del av er kanske känner till från Sveriges största gröna skönhetsblogg Naturligt Snygg. Om inte kan ni läsa mer om henne nedan! Hon är numera även yogalärare och en del av teamet på Djursholm Yoga. Varmt välkommen, Hannah! 

Tisdagen den 21 januari har ni chansen att träffa henne första gången när hon leder Vinyasa Strong Flow 19.30. Hon är nämligen en av de tre som deltar i det rullande schemat, de andra två är Maria C och Maria J. Vill ni prova yoga med Hannah? Boka en plats direkt!

Hannah började träna yoga i slutet av 90-talet och har under åren testat de flesta yogaformer. I grunden är hon journalist och har en lång karriär som redaktör och content marketing-expert bakom sig. Nyligen tog hon steget och gick sin första yogalärarutbildning i Authentic Flow TM som är skapad av Satu Tuomela. Snart är hon klar med sin andra utbildning i Embodied Yin TM som är certifierad av Yoga Alliance. 

Med hennes egna ord: ”I över 20 år har jag älskat min yogapraktik, men det är först de sista åren som jag verkligen är i min kropp och inte i mitt huvud. För mig har det varit ett uppvaknande och det har lyft min yogapraktik till en ny nivå. Detta vill jag gärna dela med mig av.” 

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page