top of page
  • Jenny Hermelin

Erbjudande i coronatider: Hälsovägledning på distans

Hoppas att ni har det bra, och att varken oro, sjukdom eller karantän tär på er alltför mycket! Vi har hittills klarat oss ganska bra och fortsätter att försöka hitta sätt att ge er yoga, meditation och annat som stärker det friska hos er, se punktlistan nedan för mer info och länkar. Det allra senaste är ett fint erbjudande från Maria J, vår yoga- och danslärare som också är hälsovägledare. Här kommer ett brev från henne: Hej alla! Hur har ni det där ute i dessa tider? Mycket är annorlunda, men en sak är samma, vi har varandra! På studion känner ni mig mest som yoga- och danslärare, men jag har lite annat som skulle kunna komma väl till pass också, efter några års studier till hälsovägledare 😊 Kostanalys, träningsprogram, motiverande samtal, mental träning - hur låter det?


  • Motiverande samtal är korta kärnfulla samtal där jag lyssnar och hjälper dig att se vad du redan gör rätt, reflekterar med dig, och stödjer dig i att skapa en plan för att bygga vidare på det. Samtalen bygger på smarta (Specifika, Mätbara, Accepterade, Realistiska och Tidsatta) mål.

  • Kostanalys görs via insamlade data om ditt mattintag. Jag ger dig ett dokument (analysresultat från specialiserat program) som visar hur ditt näringsintag ligger till och kommer med förslag till förändring om så behövs.

  • Träningsprogram, fysiskt och/eller mentalt (avslappning) kan jag skapa efter behov och lust.

Det hela börja med att du svarar skriftligen på frågor där du klargör dina mål. Det kan vara allt från att skapa och hålla en rutin för vardagen med mer kultur, skratt, träning eller annan kost till att utifrån samtal ge plats för att förändra problembeteenden. Du vet vad du vill och behöver. Jag finns tillgänglig under sex veckor för att stödja dig med ovan nämnda medel på vägen dit.


Detta är ett åtagande från båda parter. Både du och jag lägger tid och energi på att vara närvarande i processen, både du och jag växer och lär oss under processen. I dessa tider tänker jag att den som har kan lägga mellan 1 000-3 500 kr för 6 veckor som vi lägger upp efter behov.


Intresserad? Kontakta mig så pratar vi vidare!


Varma hälsningar,

Lawino Maria

070-441 49 82 eller lawinoma@gmail.com12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page