top of page
  • Jenny Hermelin

Yogamassage till introduktionspris

Behöver ni varva ner, bli mer balanserade i kroppen och/eller sinnet eller kanske få en liten energikick? Då kanske en av höstens nyheter hos oss kan vara något för er! Nu har nämligen Anna van Berlo kommit igång med sin Yogamassage, en behandling som bland annat baseras på thaimassage och som kan vara både avslappnande och stimulerande beroende på vad som behövs (läs mer nedan). Under hösten kan ni boka behandlingar till introduktionspris: 60-70 min för 450 kr. Kontakta Anna på anna@taygeta.se för att boka!


Så här skriver Anna om massagen:


Yogamassage (asiatisk) är en massage som är både avslappnande och stimulerande. Den har sina rötter i thaimassage med influenser från ett flertal andra behandlingsformer. Kroppen balanseras genom att vi arbetar med olika stretchar, uppmjukning av muskler och tryck på energilinjer som också ökar ditt energiflöde. Yogamassören använder sin egen kroppsvikt och arbetar med händer, tummar, knän, armbågar och fötter. Massagen börjar vid fötterna och avslutas vid huvudet.


Yogamassage passar alla som känner att de behöver släppa på fysiska spänningar och varva ner. Massagen utförs på en mjuk madrass/matta på golvet, och du som får massage har dina egna sköna mjuka kläder på dig och är barfota. Ingen olja används i denna massageform.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page