top of page
  • Jenny Hermelin

Terminsstart på ASCARO och i Stocksund

Hoppas ni har haft en underbar sommar i det fantastiska vädret! Det har jag haft, och nu är jag så laddad att börja om med vardag och yogaliv igen :-)


På måndag (9 augusti) startar terminen på ASCARO, den underbara takterrassen uppe på NK:s parkeringshus Parkaden. Ni som jobbar i stan eller bara är morgonpigga, kom och prova! Varje vardag (om vädret tillåter) kan ni starta dagen där med oss 07.15 och avsluta med en rabatterad frukost efteråt på deras restaurang. Måndagar kör Ingela, så roligt att ha henne tillbaka igen! Tisdagar och onsdagar är det jag som kör och på torsdagar och fredagar träffar ni Maria J. På måndagar och tisdagar finns också yinklasser efter jobbet: 17.30 på måndagar med vår Pernilla och 18.30 på tisdagar med en ny bekantskap som heter Katarina Skatt. Läs mer och boka på ascaropadel.com/yoga.


I Danderyd smyger vi igång en vecka senare med klasserna på min takaltan på Backvägen, måndagar och fredagar 09.00 samt måndagar 19.30 för stela män. I månadsskiftet augusti/september tillkommer ytterligare klasser med Maria, Helena och Pernilla. Håll tummarna för oss för vi har möjligen en ny lokal på gång, det vore så roligt om det blev av! Boka som vanligt i vårt bokningssystem.


Eftersom alla klasser är utomhus både på ASCARO och Backvägen måste vi förhålla oss till vädret, om det blir alldeles för dåligt ställer vi in. På ASCARO ställs klasserna också in om det blir färre än 5 anmälda. Men då får ni så klart mejl om det så ni vet. Som vanligt behöver ni bara ha med kläder efter väder och en matta, och gärna en filt till avslappningen om det är kyligt.


Som vanligt får ni gärna höra av er om ni undrar något, jag finns på 070-380 15 55 och jenny@djursholmyoga.se.


Varmt välkomna tillbaka, hoppas vi ses på någon av takterrasserna snart!69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page