top of page
  • Jenny Hermelin

Retreat i Indien, utan dator och telefon

Den 17-28 april kommer ni varken att kunna ringa eller mejla till Djursholm Yogas vanliga kontaktuppgifter (jenny@djursholmyoga.se och 070-380 15 55) eftersom jag är på resande fot. Läs vidare nedan för en förklaring och mer information!


Den 17-28 april ska jag nämligen åka på mitt livs första retreat i Indien. Ni vet en sån där resa som alla yogalärare (och många elever) verkar göra, och som låter så otroligt härlig. Där dagarna fylls av yoga, ayurvediska behandlingar, underbar mat, exotiska juicer och meditation i solnedgången... Nu är det alltså min tur att resa, och jag håller alla tummar och tår för att jag klarar tio dagar utan dator, telefon, böcker och pennor, utan er på Djursholm Yoga - och utan min familj! Det kommer inte bli helt lätt, hur underbart det än är på plats.Förhoppningen är just att det kommer vara alldeles underbart och att jag kommer att komma tillbaka som en ny människa, med kraft och energi så det räcker till alla som behöver inklusive mig själv. Jag lovar att dela med mig av hur det var och vad som hände! Men ni får hålla er till tåls både med det och eventuella andra frågor, för jag kommer inte att kunna svara varken via telefon eller mejl. Bokningssystemet är dock igång som vanligt och klasserna kör igång igen efter påsklovet, några som vanligt och några med vikarie. Så här ser det ut under tiden jag är borta:


15-22 april: Påsklov

23-28 april: Specialschema, se tidigare inlägg (i korthet: Elin och Annaf vickar för mig, Ingela och Anna är bortresta så deras klasser utgår)


Den 29 april är jag tillbaka igen, och förutom att Vinyasa Strong Flow utgår på Valborgsmässoafton och att vi har stängt 1 maj är allt som vanligt.


Hoppas vi ses efter lovet, ha en underbar påsk!

16 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


photo lab
photo lab
Oct 23, 2020

Jag vill säga att du har valt mycket framgångsrika bilder för den här bloggen, men det finns ingen gräns för perfektion. Jag råder dig att läsa min blogg om resefotografering och allt som har med det att göra. Jag är säker på att ditt innehåll kommer att bli mycket bättre. https://fixthephoto.com/travel-photography-tips.html

Like
bottom of page