top of page
  • Jenny Hermelin

Ny lärare och ny rolig klass: barndans!

Det har varit lite tyst från Djursholm Yoga sen terminen startade, och som tur är beror det inte på något tråkigt utan på att det händer mycket bakom kulisserna. Nu kan äntligen vi berätta om en av de roliga nyheterna som kommer: vi har fått en ny lärare som kommer att hoppa in på olika klasser under hösten med början på fredagens Ashtanga (6 september), en glad och härlig varelse som heter Lawino Maria Johnson (läs mer om henne nedan)!


Till vår stora glädje är hon också dansare och vill gärna leda barndansklasser hos oss, vilket jag vet att många har önskat sig. Så otroligt roligt! Det enda kruxet är att hennes vanliga jobb hindrar henne att ha klass samma dag varje vecka, så det blir ett lite speciellt schema. Men vi hoppas det fungerar ändå!

Glada barn som dansar

Tanken är att vi startar två grupper, en för 5-7 år kl 16.00-16.30 och en för 8-10 år kl 16.45-17.30 som går samma dag. Alla datum Maria kan finns listade nedan, så om ni är intresserade, ta upp kalendern direkt och kolla vilka datum ni kan. Mejla sen till jenny@djursholmyoga.se vilka dagar era barn vill och kan vara med, samt hur gamla de är. Sen håller vi tummarna för att det blir av! Biljetterna kommer att kosta 130 kr för drop-in, eller 1 100 kr för ett 10-klippkort som gäller i sex månader.


Här är datumen:

Tisdag 17 september

Tisdag 24 september

Torsdag 26 september

Onsdag 2 oktober

Måndag 7 oktober

Tisdag 8 oktober

Tisdag 5 november

Måndag 11 november

Måndag 18 november

Tisdag 19 november

Torsdag 5 december

Tisdag 10 december


Och så här ser Maria ut när hon har sitt allvarliga dansansikte på:


Så här presenterar hon sig själv: "Rörelse och lärande varit en stor del av mitt liv och jag har sedan 2001 undervisat på högskole- och förskolenivå nationellt och internationellt på skolor, studios och shalas stora som små. Några betydelsefulla lärare jag har studerat för och arbetat med är Petri Räisänen, Maria Boox, Manju Jois, Patricia Perez, Duncan Wong (TT med Yogic Arts), men varje elev och varje lärare på varje plats har gett mig en möjlighet att utvecklas. Att i dans ge plats för att utveckla teknik såväl som lust att lära och leka och i yogan ge plats åt insikt för det stora i det lilla genom förnimmelse är mitt stora nöje, en ynnest och det driver mig att fortsätta min egen resa."


Som sagt, hör av er så fort ni har kollat datumen, först till kvarn får plats!

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page