top of page
  • Jenny Hermelin

Miniworkshops om Ayurveda och Kundaliniyoga

Är du nyfiken på vad Ayurveda är och varför så många är intresserade av en tusentals år gammal indisk hälsolära? Kanske undrar du också vad Kundaliniyoga är, och om något av det kan vara bra för dig? Kom på våra miniworkshops och lär dig mer!

Under fyra 45 minuter långa pass ger Anna van Berlo en introduktion till yoga i allmänhet och Kundalini i synnerhet, samt till den ayurvediska läran och livsfilosofin. Workshoparna ligger på söndagar 11.30, direkt efter den Ayurvediska Yogan (10.00-11.15) och att kombinera yogan och workshopen efter är en utmärkt idé!


Så här ser upplägget ut i korthet:


  1. Den 29 september koncentrerar vi oss på yoga. Vad gör Kundaliniyogan unik? Varför används rörelser, mantran, andningsövningar och meditationsövningar och vad har de för effekter? Vad spelar färger och energier för roll?

  2. Den 6 oktober pratar vi om Auyrveda i allmänhet, vad är det och hur kan jag ha nytta av det? Vad är en dosha? Sedan går vi över till doshan Vata och fördjupar oss i den.

  3. Den 13 oktober fokuserar vi på doshan Pitta och pratar om olika stadier av obalans och om sömn.

  4. Den 27 oktober pratar vi om doshan Kapha samt om smakernas betydelse och hur vi äter, för det är inte bara vad vi äter som är viktigt utan även hur vi gör det.


I alla delar väver Anna in konkreta tips och råd, exempelvis om hur man skapar en bra start på dagen, om detox och om sömnproblem som den som vill kan prova på.


Låter det spännande? Kontakta Anna på anna@taygeta.se eller gå direkt in och boka, alla klasserna finns i bokningssystemet!

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page