top of page
  • Jenny Hermelin

Efter nya pandemilagen: max 2 platser/klass i studion

Som ni kanske har sett kom en ny lag i fredags och bland mycket annat står det där att gym och liknande verksamheter måste säkerställa att varje deltagare på en klass har minst 10 kvm till sitt förfogande. Eftersom vår lilla studio bara är 30 kvm stor innebär det att max 3 personer får vistas där samtidigt (och bara en i omklädningsrummet).


Därför har vi dragit ner maxantalet deltagare på våra redan små inomhusklasser från tre till två personer, och har satt upp anslag om det så det står tydligt om länsstyrelsen skulle komma och kolla hur vi sköter oss.


Ingen vet så klart hur länge dessa regler kommer gälla, men förhoppningsvis lättas de när smittoläget blir bättre och det hoppas vi ju alla blir så snart det bara går. Vi håller alla tummar och håller er uppdaterade så fort vi vet något mer!


Utomhusklasserna däremot omfattas inte av lagen så där gäller fortsatt max 7 personer. Nu har vi testat att yoga i både duggregn, riktigt regn, fem minusgrader och med snö runt mattorna och allt det gick bra, våga prova om ni är det minsta sugna för jag tror inte att ni ångrar er!27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page