top of page
  • Jenny Hermelin

Workshop: Så får du en riktigt bra sommar med familjen, 13 juni 19.30-21.00

Sommar. Långa soliga dagar, glada barn och kvalitetstid med hela den stora, kärleksfulla familjen… Eller är det alltid så mysigt? Kanske finns det regniga dagar också, när alla bara går varandra på nerverna? Det är faktiskt ganska många som tycker att det är stressigt med semester, inte minst för att all den tid vi plötsligt tillbringar tillsammans kan orsaka spänningar i våra relationer. Men oroa er inte, vi har precis rätt workshop för er 😊


Polya Rosin är relationscoach och arbetar både med professionella och personliga relationer. Hon kontaktade mig för några veckor sedan och föreslog att vi skulle arrangera en workshop tillsammans där vi kombinerar hennes kunskaper med yoga, med syftet att inspirera och ge verktyg att använda under sommaren om (eller när) livet inte lever upp till förväntningarna. För det finns mycket vi kan göra för att förhindra spänningar i relationer, med både barn och vuxna, och därmed göra den här sommaren riktigt härlig. Om du är nyfiken, se summeringen nedan för mer information om innehållet!


Workshopen äger rum den 13 juni 19.30-21.00 och kommer hållas på engelska. Priset är 100 kr. Anmäl er via mejl till jenny@djursholmyoga.se senast den 10 juni, och vänta inte för länge för vi har bara 12 platser!Schema för workshopen: 19:30-20:00 - Yoga: Grounded. Present. Mindful.

20:00-20:20 - The Ups & Downs of Life with a Family – how to turn tension into laughter & make more room for fun.

20:20-20:40 - Deep & Authentic Connections – a simple strategy to boost your personal and professional relationships.

20:40-21:00 - Yoga and meditation: Commitment. Positive energy. Higher purpose

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page