top of page
  • Jenny Hermelin

Vill du veta mer om klimakteriet? Kom på workshop!

Är du kvinna och över 40? Om svaret på den frågan är ja så kan vår kommande workshop vara som klippt och skuren för dig!


Torsdagen den 7 november 19.30-21.00 har vi nämligen glädjen att få välkomna AnnaLena Eriksson till Djursholm Yoga för en workshop om klimakteriet, något som i princip alla kvinnor går igenom och en del drabbas väldigt hårt av. Men hur mycket vet vi egentligen om klimakteriet? Vad kommer hända, när händer det och hur kan vi hantera det på ett bra sätt? Och hur kan våra närstående hjälpa till? Det kommer AnnaLena bland annat att prata om, med grund i sin bok "Jag känner inte igen henne" som ni också kommer att kunna köpa till specialpris under kvällen. Workshopen ramas in av mjuk yoga i början och avslappning i slutet, och priset är 100 kr.


Om det låter det minsta intressant, tveka inte utan boka redan i dag via mejl till jenny@djursholmyoga.se. Om du fortfarande tvekar kan du läsa mer om AnnaLena nedan, eller höra henne berätta i TV4 Nyhetsmorgon här.Så här presenterar sig AnnaLena på sin hemsida: "AnnaLena Eriksson, kvinna, mamma till tre flickor, jurist, entreprenör, författare och föreläsare. Jag brinner för att lyfta samtalet om kvinnan och hennes klimakterium, att få kvinnor och samhället att ta bladet från munnen och öppet samtala om något så vackert och naturligt som klimakteriet. Ju mer jag har letat desto tydligare har det blivit för mig hur svårt det är att hitta modern information om klimakteriet och att ingen verkar prata om det. Att klimakteriet skulle innebära slutet på en cykel kändes hopplöst förlegat och smått irriterande."


PS: AnnaLena är också en av arrangörerna till en temahelg om klimakteriet och kvinnohälsa i slutet av november på Royal Park Stockholm i Hagaparken, för den som verkligen vill djupdyka i ämnet. Läs mer om den här. DS.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page