top of page
  • Jenny Hermelin

Vi stödjer Nattvandrarna

För en tid sedan blev jag uppringd av en äldre man som var nattvandrare, alltså en vuxen som är ute på nätterna och rör sig där unga människor rör sig som en trygghet för dem. Han hade börjat när hans egna barn var små, och var nu ute tillsammans med sin fru för att se till sina barnbarn och deras kompisar.


Tänk att det finns människor som på sin fritid (på nätterna till och med) är ute i stökiga och riskfyllda miljöer för att skydda andra! Jag hoppas de kommer att finnas även när mina barn blir äldre och behöver deras hjälp, och då blir det min tur att dra mitt strå till stacken. Till dess ger jag ett litet bidrag och hoppas många andra också gör det.


Nyfiken? Läs mer om Nattvandrarna här.


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page