top of page
  • Jenny Hermelin

Vi fortsätter med samma schema fram till jul

Eftersom FHM nu har förlängt restriktionerna fram till 13 december och smittoläget inte ser ut att förbättras kommer vi fortsätta med nuvarande schema fram till jul. Hur gärna vi än hade velat öppna är det inte rätt tid att göra det just nu. Vi får hålla ut, hålla ihop (men inte för nära) och hålla tummarna för 2021 i stället!


För vi har ju ändå ett schema som erbjuder något för de flesta:

  • För er som tycker att det är för kallt ute men vill yoga i grupp har vi två inneklasser (tisdagar och torsdagar 09.00) med tre platser vardera.

  • För er som klarar kylan (det trodde jag aldrig att jag av alla människor skulle göra men det går faktiskt!) har vi tre uteklasser med sju platser vardera (måndagar 19.30 samt onsdagar och fredagar 09.00).

  • Och för er som helst håller er hemma har vi fyra onlineklasser med åtta platser vardera (onsdagar 18.00 och 19.30 samt söndagar 10.00 och 16.00).

Den enda dag vi inte har några klasser är lördagar, annars kan ni yoga med oss varje dag. Om ni inte bokar en PT-klass just på en lördag förstås. För den möjligheten finns kvar!

Hela schemat ser ni på djursholmyoga.se/schema.


Påminner också: Oavsett om ni ska på ute- eller inneklass, boka av vid minsta sjukdomssymptom (även hos annan familjemedlem), tvätta händerna och ta med egen matta och filt!7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page