top of page
  • Jenny Hermelin

Vi är tillbaka, med massor av roligt som händer!

I dag är höstlovet officiellt slut hos oss och med det börjar våra klasser igen. Yoga för stela män har i skrivande stund en ledig plats, men den försvinner nog fort så först till kvarn!


Vi har också ett par schemaändringar eftersom jag (Jenny) tyvärr har åkt på en riktigt elak förkylning, men det ska inte drabba er. I kväll tar Ingela hand om de stela männen, och i morgon kommer Maria Johnson och kör Vinyasa Strong Flow. Sen hoppas jag att jag är tillbaka igen på onsdag, annars löser vi det också! Sist men inte minst har vi också en alldeles ny vikarie på Ashtanga på fredag, Jennie Wadsten som förutom yogaklasser också leder yogalärarutbildningar världen över. Missa inte chansen att yoga för henne!


Och så ska vi inte glömma barndansen! Efter några veckors uppehåll är det dags igen i morgon, mejla mig på jenny@djursholmyoga.se för att boka plats. 5-7-åringarna dansar 16.00-16.30 och 8-10-åringarna 16.45-17.30.


Men inte nog med det – på torsdag 19.30-21.00 har vi också workshop i studion som riktar sig till alla kvinnor 40+. Den handlar om förklimakteriet och klimakteriet, något som i alla fall jag vet alldeles för lite om fast det kommer hända mig förr eller senare. Så vill ni lära er mer om det, mejla jenny@djursholmyoga.se och boka en plats! Än så länge finns det några lediga. Och priset är bara 100 kr, så det bör inte stå i er väg :-)

Önskar er en underbar vecka,


//Jenny

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page