top of page
  • Jenny Hermelin

"Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där"

Välkomna på en workshop i Yinyoga söndagen den 17 november, just innan ljuset i advent bär oss mot ljusare tider. I denna workshop får ni möjlighet att släppa taget om negativa sensationer i kropp och själ, skapa utrymme för nya flöden och ge plats för ny energi.


Under workshopen kommer vi varva Yinyoga med kortare meditationspass (medveten närvaro). Workshopen kommer därigenom att detoxa såväl kropp som sinne från gammalt skräp som vi bär på och vill släppa taget om.


För vem är workshopen? Yinyoga är en mycket långsam och snäll form av yoga som utövas sittande eller liggande. Vi eftersträvar ingen perfektion eller precision i våra positioner, utan lyssnar istället uppmärksamt inåt efter vad kropp och sinne behöver. Det betyder att workshopen passar alla människor, oavsett ålder, kroppsform och tidigare erfarenhet av yoga.

Varför Yinyoga? I Yinyogan hittar vi stillheten inom oss, både i kroppen och i själen. Genom att stanna länge och avslappnat i de sittande eller liggande positionerna kommer vi mjukt kunna stretcha ut kroppens, ofta ganska tajta, bindväv. Genom att slappna av i yinyogan och låta jordens dragningskraft göra jobbet upplever många att fysiska smärtor i kroppen minskar och stressnivåer sjunker. Detta sker helt utan ansträngning, utan tvärtom genom att vi släpper taget. Yinyoga ger en underbar känsla av ro och balans i hela kroppen.

Workshopen leds av Pernilla Rasiwala på Yinyoga4You. Läs mer om Pernilla och Yinyoga på http://www.yinyoga4you.se eller på vår hemsida.

Tid: 17 november 15.30-18.00 (var gärna på plats på din matta tio minuter innan)

Plats: Djursholm Yoga

Pris: 495 kr

Anmälan: Boka plats via mejl till jenny@djursholmyoga.se senast den 11 november. Avbokning är möjlig fram till 48 timmar innan. OBS: minsta deltagarantal tre personer.13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page