top of page
  • Jenny Hermelin

"Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där" (Workshop i Yinyoga 1 november)

I dessa stökiga tider upprepar vi succén från förra året och bjuder in till en workshop i Yinyoga i novembermörkret, denna gång söndagen den 1 november.


I denna workshop får ni möjlighet att släppa taget om negativa sensationer i kropp och själ, skapa utrymme för nya flöden och ge plats för ny energi.


Under workshopen kommer vi varva Yinyoga med kortare meditationspass (medveten närvaro). Workshopen kommer därigenom att detoxa såväl kropp som sinne från gammalt skräp som vi bär på och vill släppa taget om.


För vem är workshopen? Yinyoga är en mycket långsam och snäll form av yoga som utövas sittande eller liggande. Vi eftersträvar ingen perfektion eller precision i våra positioner, utan lyssnar istället uppmärksamt inåt efter vad kropp och sinne behöver. Det betyder att workshopen passar alla människor, oavsett ålder, kroppsform och tidigare erfarenhet av yoga.


Varför Yinyoga? I Yinyogan hittar vi stillheten inom oss, både i kroppen och i själen. Genom att stanna länge och avslappnat i de sittande eller liggande positionerna kommer vi mjukt kunna stretcha ut kroppens ofta ganska tajta bindväv. Genom att slappna av i yinyogan och låta jordens dragningskraft göra jobbet upplever många att fysiska smärtor i kroppen minskar och stressnivåer sjunker. Detta sker helt utan ansträngning, utan tvärtom genom att vi släpper taget. Yinyoga ger en underbar känsla av ro och balans i hela kroppen.

Workshopen leds av Pernilla Rasiwala på Yinyoga4You. Läs mer om Pernilla och Yinyoga på http://www.yinyoga4you.se eller på vår hemsida under Lärare.


Tid: 1 november 15.30-18.00 (var gärna på plats på din matta tio minuter innan)

Plats: Djursholm Yoga

Pris: 550 kr

Ta med: Egen matta, filt och kudde och gärna en varm tröja och strumpor

Anmälan: Boka plats via mejl till jenny@djursholmyoga.se senast den 28 oktober. OBS: minsta deltagarantal tre personer.

Avbokning: Avbokning är möjlig fram till 48 timmar innan. Undantag gäller så klart för misstänkt coronasmitta – om du känner av minsta sjukdomssymptom ber vi dig boka av workshopen även om det är i sista sekunden.29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page