top of page
  • Jenny Hermelin

Senioryoga blir Yoga för alla

För att fler ska känna sig välkomna har vi bestämt oss för att byta namn på Senioryoga till Yoga för alla – till exempel alla som önskar en extra mjuk klass, som är lite äldre eller som provar för alla första gången. Och för alla som jobbar runt torget, och behöver en träningstid som funkar med arbetstiderna!


Innehåller är dock precis lika härligt och anpassat till kropp och dagsform (läs mer nedan) och tiden är fortfarande torsdagar 12.00-13.00. Kom gärna in och prova! Första klassen hos oss kostar alltid bara 100 kronor.

Så här skriver vår lärare Maria Capor om klassen:


"I Senioryoga övar vi styrka, rörlighet, balans och stretch i ett lugnt och skönt flöde, hela tiden med andningen i fokus. Yogapositionerna hämtas från den klassiska hathayogan och klassen innehåller både sittande, stående och liggande positioner. Genom klassen får du röra dig på det sätt som känns rätt för din egen kropp och du gör rörelserna efter din förmåga och dagsform. Om någon position skulle kännas för svår eller obekväm hjälper jag dig att modifiera positionen så att den passar just dig. Klassen avlutas med avslappning och minimassage av nacke och axlar."

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page