top of page
  • Jenny Hermelin

Prova en av vårens nyheter: Hatha Meditation

I morgon är det äntligen tisdag och dags för Djursholm Yoga att öppna dörrarna igen efter jullovet. Nytt år, nystart, nya möjligheter!


På den första bilden nedan ser ni vår nya lärare Gillian Florence Sanger, som inleder både årets och decenniets allra första klass: Hatha Meditation 09.00. Det är en av vårens nyheter, som börjar med dynamisk Hatha och avslutas med en längre meditationsdel än övriga klasser. Välkomna in och prova! Gillian kommer från Kanada och leder sina klasser på engelska, så tipsa gärna engelsktalande vänner om henne. (Vi andra är också beredda att leda på engelska när det behövs men har det inte som modersmål.)


Dagen fortsätter sedan med Yoga för ungdomar 16.00 med Maria C och Vinyasa Strong Flow 19.30 med Maria J, som ni ser på de två andra bilderna. Den första klassen är också ny på schemat och riktar sig till ungdomar i åldern 13-15 år. Vinyasa Strong Flow har vi haft länge på schemat för de som söker en lite mer atletisk klass, det nya är att vi kör roterande schema där Maria J är först ut.


Hela schemat med alla nyheter finns på schemasidan, och om ni klickar vidare kan ni också läsa mer om både lärare och klasser. Hoppas vi ses under veckan!


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page