top of page
  • Jenny Hermelin

Paus för klasser till och med påsklovet pga Corona

Som ni säkert har läst utvärderar vi coronasituationen varje dag och står beredda att fatta nya beslut beroende på vad som händer. Och efter Folkhälsomyndighetens nya besked i dag om att de rekommenderar hemarbete och begränsning av sociala kontakter i Stockholmsområdet har jag beslutat att pausa alla klasser på Djursholm Yoga till och med påsklovet. Många av våra medlemmar hör till riskgrupperna, och även om det så klart är varje individs eget ansvar att skydda sig mot smitta vill jag inte riskera att vår verksamhet ska bidra till att någon blir svårt sjuk. Vi finns ju för att sprida hälsa och välmående, inte smitta och virus!


Fyra veckor är en lång period, men vid det laget kanske vi vet om smittspridningen sker tillräckligt långsamt för att vården ska hänga med och kanske mer om hur olika grupper drabbas så vi kan fatta ett nytt beslut. Innan dess tror jag det blir svårt, eftersom bara tiden kan visa hur det faktiskt blir.


Med det sagt så ser vi fortfarande ett stort värde i att erbjuda yoga just nu när vi mer än någonsin behöver stärka det friska, rensa tankarna och skapa lugn i stället för oro i kropp och sinne. Därför har vi redan börjat prata om vad vi kan göra för er i stället, bland annat utomhusklasser och onlineklasser finns i tankarna. Vi återkommer så snart som möjligt om detta, följ oss gärna på Instagram eller Facebook för att inte missa något som händer!


Men det finns också resurser redan nu. Till exempel finns meditationsklasser med GillianYouTube och i appen Insight Timer och vi har fått ett fint erbjudande från onlineyogacommunityn Yogobe, se nedan. Om ni önskar PT-klasser med er favoritlärare kan det också vara möjligt att ordna, mejla i så fall till jenny@djursholmyoga.se så sätter jag er i kontakt.


Alla som har bokade klasser de närmaste veckorna kommer att få personliga mejl om detta så jag är säker på att informationen når fram. Och självklart förlänger vi alla kort med den tid ni går miste om, det är bara att mejla jenny@djursholmyoga.se så ordnar jag det direkt.


Vad gäller Yogobe så har de väldigt generöst öppnat upp möjligheten för er att prova 40 dagars gratis yoga och träning online. De är Nordens ledande onlineaktör inom yoga och träning med nästan 1 700 videor så ni kommer säkert hitta något som passar! Erbjudandet gäller alla som inte redan har konto hos dem och ni behöver använda kampanjkoden omtankeyogobe när ni skapar kontot.


Om ni har frågor eller kanske önskemål om vad vi kan göra för er, tveka inte att mejla till jenny@djursholmyoga.se. Jag finns här!6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page