top of page
  • Jenny Hermelin

Påskschema och ny öppen uteklass i Djursholm

Hoppas ni har det bra trots all oro och allt jobbigt som händer i omvärlden <3


Vi hann njuta av några underbara klasser i morgonsolen på altanen innan vintern kom tillbaka och vi fick flytta in igen, men snart ska det väl ändå sluta snöa? Det planerar vi för i alla fall och håller tummarna!


Nästa vecka (11-17 april) är det dock påsklov och mina klasser är inställda, så om ni vill yoga i Djursholm Yogas regi är det Marias klass på tisdag 11.00-12.15 på Yoga & Inre Balans som gäller. Veckan efter påsk är det tvärtom, då är Maria bortrest och bara mina klasser finns (tisdag 08.30-09.30 och fredag 09.00-10.00, ute i fint väder annars inne).


Med början den 25 april planerar vi också för att erbjuda klasser för de ukrainska flyktingarna som har kommit till kommunen. Jag har lovat att komma till fotbollsplanen vid Norrängsgården på måndagar 09.00-10.00 (om vi får tillstånd) och leda klasser för alla som vill delta. För flyktingarna är det så klart gratis och ni som är medlemmar kan använda era vanliga klippkort. Det vore toppen om några av er skulle vilja komma, så kan de se på er hur rörelserna ser ut och förhoppningsvis känna sig inkluderade i vår gemenskap.


Varmt välkomna!8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น


bottom of page