top of page
  • Jenny Hermelin

På tisdag öppnar vi igen, varmt välkomna tillbaka!

På tisdag (7 januari) är det äntligen dags att slå upp dörrarna igen efter jullovet. Extra roligt känns det eftersom vi nu har hela 16 klasser på schemat att erbjuda, för alla från små dansare till seniorer på stol och från stela män till akrobatiska Ashtangis. Gå gärna in och titta på schemat, antingen här på hemsidan eller direkt i bokningssystemet. Ni kan också läsa mer om var och en av klasserna här, och om lärarna här. Hoppas ni kommer hitta nya favoriter!

Terminen inleds av vår nya lärare Gillian, som leder Hatha Meditation på engelska 09.00 på tisdag. Sen leder Maria C yoga för ungdomar 16.00 och Maria J blir först ut av lärarna i det rullande schemat på Vinyasa Strong Flow 19.30. Jag har min första klass på onsdag morgon och sen blir det mycket Maria J med både dans, 90 minuter Ashtanga och den nya extra Yoga för stela män som behövs eftersom måndagarna är så fulla. Därefter fortsätter veckan med bekanta klasser, enda ändringarna är att Maria C har tagit över Mjuk Vinyasa på torsdagsmorgonen och Pernillas Yin Yoga har flyttat till söndagar 16.00. Måndagsklasserna kommer först veckan efter, med Annas nya Yin-Yang Yoga 09.00 och Senior/stolyoga 10.30 och så Yoga för stela män 19.30.

Hoppas vi ses på mattan snart, och tveka inte att höra av er till jenny@djursholmyoga.se om ni undrar något!23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page