top of page
  • Jenny Hermelin

På måndag smyger vi igång i Stocksund

Vilken härlig första vecka det blev på ASCARO! Underbart morgonväder varje dag och nu har vi också hittat en lösning ifall det börjar regna under klasserna. Kom och prova medan det är som allra härligast att vakna mitt i stan! Läs mer och boka på ascaropadel.com/yoga.


På måndag är det också äntligen dags att börja med klasserna i Danderyd. Till en början har vi bara klasser på min takaltan på Backvägen, måndagar och fredagar 09.00 samt måndagar 19.30 för stela män. Det ska bli så kul att se er alla igen! I månadsskiftet augusti/september tillkommer ytterligare klasser med Maria, Helena och Pernilla. Boka som vanligt i vårt bokningssystem.


Eftersom alla klasser är utomhus både på ASCARO och Backvägen måste vi förhålla oss till vädret, om det blir alldeles för dåligt ställer vi in. På ASCARO ställs klasserna också in om det blir färre än 5 anmälda. Men då får ni så klart mejl om det så ni vet. Som vanligt behöver ni bara ha med kläder efter väder och en matta, och gärna en filt till avslappningen om det är kyligt.

Varmt välkomna tillbaka!20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page