top of page
  • Jenny Hermelin

Nytt på schemat och prova på-klass i Yinyoga

I dessa stökiga tider när ingen vet hur nästa vecka kommer att se ut är det inte lätt att veta vad som är rätt att göra. Antagligen vet vi inte det förrän vi har facit i hand. Därför känner jag att det enda vettiga är att göra det som känns rätt i magen, och för mig är det att flytta mina klasser utomhus igen. Det är inte ett faktabaserat beslut utan min magkänsla, och därför gäller det inte alla klasser i studion utan bara mina egna. Några av våra andra lärare fortsätter med andra ord att ha både små gruppklasser och PT-klasser inomhus så länge det känns rätt för dem, eftersom det vare sig är förbjudet eller ovanligt att göra på det sättet om man tittar på andra studior, gym med mera.


De klasser som påverkas av detta är alltså Yoga för stela män på måndagar 19.30, Mjuk Vinyasa på onsdagar 09.00 och Morning Yoga in English på fredagar 09.00 som alla flyttar utomhus och får åtta platser per klass. Om vädret blir alldeles för dåligt ställer jag in, men både i onsdags och i dag yogade vi i duggregn och det gick alldeles utmärkt det också. Ni vet vad de säger, "det finns inget dåligt väder..." :-)


För att väga upp det hela lite har vi lagt in en extra inneklass med Maria Capor på torsdagar, så ni som vill yoga inne kan gå på Mjuk Vinyasa tisdagar och torsdagar 09.00 med tre platser per klass. Hela schemat ser ni på djursholmyoga.se/schema.


Jag vill också puffa lite för Pernillas Yinyoga-klasser på söndagar som numera går via Zoom. Just den klassen fungerar extra bra att göra online, eftersom tanken ändå är att man går in i sig själv och låter sig guidas av lärarens röst. Om ni är nyfikna kan ni prova en klass alldeles gratis via länken nedan. Ha gärna sköna kläder på er och en yogamatta, 2-3 kuddar och en filt i närheten.


Meeting Recording: https://us02web.zoom.us/rec/share/kwTrGtpmsJPJER_k14V4bDX4XRMp12nFrZrZkH0o3a9HWLstvjDS4nKt3Aftj3Xj.w7CqRn4Sua0JfQ7o

Access Passcode: Wq&0@28t


Oavsett om ni ska på ute- eller inneklass: Boka av vid minsta sjukdomssymptom (även hos familjemedlem), tvätta händerna och ta med egen matta och filt!


För mer information, tveka inte att kontakta oss via jenny@djursholmyoga.se eller 070-380 15 55.15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page