top of page
  • Jenny Hermelin

Nytt år, nytt schema, nya möjligheter!

Har ni avlagt några nyårslöften inför 2020? Handlade de i så fall möjligen om hälsa eller till och med om yoga? I så fall finns vi här för att hjälpa er komma igång med nya goda vanor!

Som ni kanske har sett har vi hela 16 klasser på schemat den här terminen för alla från små dansare och viga yogis till seniorer på stol och stela män. Gå gärna in och titta på schemat, antingen här på hemsidan eller direkt i bokningssystemet. Ni kan också läsa mer om var och en av klasserna här, och om lärarna här. Några av oss ser ni på bilden nedan: jag, Gillian, Maria C och Pernilla åt nämligen lunch och planerade våren tidigare i dag. Hoppas ni kommer hitta nya favoriter!

Den här veckan är det Maria C som har Vinyasa Strong Flow på tisdag, och på lördag är efterlängtade Ingela tillbaka med sin Vinyasa Strong Flow. Maria J är lite förkyld så troligen hoppar jag in i stället för henne på onsdagsklasserna, men i övrigt är allt sig likt. 

Hoppas vi ses på mattan snart, och tveka inte att höra av er till jenny@djursholmyoga.se om ni undrar något!4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page