top of page
  • Jenny Hermelin

Nya restriktioner - så här gör vi på Djursholm Yoga

Ibland serverar livet citroner. I torsdags var en sådan dag. För just när allt var klart och kommunicerat med nya schemat och vår efterlängtade öppning hörde jag på myndigheternas presskonferens och fick reda på att smittspridningen i Stockholm ökat med 80 procent sen förra veckan och att de därför inför nya hårdare restriktioner här. Ridå.


Men så tänkte jag om, och vi kommer göra lemonad av citronerna. Vi tar vårt ansvar, men vi tror också på er förmåga att ta eget ansvar. Så det blir inte härlig öppning på måndag med 10 klasser i veckan, men det blir i alla fall 7 klasser i veckan med lite olika förutsättningar. Läs vidare och se schemat här!

  • Klasserna på måndag kväll samt tisdag, onsdag och fredag morgon hålls utomhus om vädret tillåter, annars inomhus och då med max 3 deltagare. Därför finns bara 3 bokningsbara platser, men om vi är ute ryms 8 personer så boka gärna in er på väntelistan! Vi ska även försöka se till att de sänds via Zoom för de som så önskar. Vi har även tre rena Zoom-klasser, se schemat här.

  • Oavsett om vi är inne eller ute ber vi alla att ta med egen matta och filt. Är vi ute behövs även kläder efter väder.

  • Vi uppmanar alla att boka av om ni eller någon i familjen har minsta sjukdomstecken, även om det är i sista sekunden. Naturligtvis får ni ändå behålla era credits.

  • Vi ber också alla som har rest utomlands under höstlovet att vänta en vecka med att komma till oss även om ni känner er friska, eftersom smittläget är ännu värre på många andra ställen.

  • Även lärarna uppmanas att inte hålla klass om de känner minsta sjukdomstecken. Det kan betyda att klasser ställs in med kort varsel om vi inte hittar vikarie.

  • Självklart ber vi också alla deltagare att tvätta/sprita händerna och vi städar och vädrar så gott vi kan.

Hela schemat ser ni på djursholmyoga.se/schema.


PS: Om ni saknar Yin Yoga med Pernilla så kan hon också hålla klasser i minigrupper om det går att hitta dagar och tider som fungerar för henne och de som vill yoga. Hör av er till jenny@djursholmyoga.se i så fall! DS.


För mer information, tveka inte att kontakta oss via jenny@djursholmyoga.se eller 070-380 15 55.


Nu håller vi alla tummar för att smittspridningen går ner igen, för allas skull <349 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page