top of page
  • Jenny Hermelin

Nya miniklasser och ny lärare: välkommen Helena Lundquist!

Det är mycket som är deppigt nu men här kommer en glad nyhet: Den 7 december får vi två nya mini-inomhusklasser och en ny lärare, för då börjar Helena Lundquist hos oss! Helena bor i Djursholm och kanske redan är bekant för många av er, om inte kan ni läsa mer om henne nedan. Hon kommer att leda 75 minuter Hatha Flow på måndagar 09.00 och torsdagar 18.00 med tre platser per klass eftersom coronaläget fortfarande är som det är.


Vi håller också för fullt på att titta på ett julschema och återkommer om det så snart som möjligt. Några klasser kommer det i alla fall att bli för den som är hemma och yogasugen under jullovet!


Vad gäller förutsättningarna i övrigt fortsätter vi som sagt med max tre personer på inneklasser och sju på uteklasserna fram till jul. Och håller alla tummar för antikroppar, t-celler, vacciner och att folk följer restriktionerna så att vi snart kan börja leva lite mer som vanligt igen! Hela schemat finns här.


Påminner också: Oavsett om ni ska på ute- eller inneklass, boka av vid minsta sjukdomssymptom (även hos annan familjemedlem), tvätta händerna och ta med egen matta och filt!38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page