top of page
  • Jenny Hermelin

Ny lärare och nya klasser på ASCARO

En riktigt glad nyhet: Från och med måndag kommer härliga Maya Nestorov köra klasser hos oss: "Boost by Maya, pilatesyoga" på måndagar och tisdagar 17.30-18.45. Mer info finns lite längre ner i mejlet. Mayas klasser ersätter de tidigare Yin- och Vinyasa Flow-klasserna som vi hade på kvällarna. Boka en plats redan nu, det kommer bli hur härligt som helst!


Kort om Maya Nestorov: Maya har över 14 års erfarenhet av holistisk wellness och är bland annat utbildad yogalärare och personlig tränare. Hon har gått kurser i breathwork och praktiserat meditation i över tio års tid. Maya har genomgått en djup inre resa och i dag har hon skapat verktyg för att just du ska kunna bli den bästa versionen av dig själv. I Mayas filosofi är alla delar lika viktiga. Hon har ett holistiskt tänk och arbetar utifrån tre principer i allt hon gör: mind, body and soul. Hennes energi och passion för holistisk wellness är stor och du kommer garanterat att uppleva den på hennes klasser. I dag erbjuder hon A Boost by Maya, pilatesyoga på ASCARO. Meditation för bättre fokus och närvaro samt tekniker för att skapa medveten kontakt och kontroll med andetaget. Maya inspirerar dig till att hjälpa dig själv!


Kort om den nya klassen: Boost by Maya är pilatesyoga, meditation/avslappning och mindset. Ett träningspass utöver det vanliga, som ger dig starkare core, högre välmående, bättre kontakt med din kropp och skarpare mindset.


Glöm inte heller att våra härliga morgonklasser finns kvar, 07.15 varje vardag med Ingela Nilsson, mig (Jenny Hermelin) och Lawino Maria Johnson, varmt välkomna till dem också :-)


Som ni kanske har märkt har bokningen flyttat när ASCARO-sajten gjordes om. För att boka kan ni antingen gå till https://www.ascaropadel.com/sv-se/nk-padel-and-social och klicka på Boka yogaklasser eller så kan ni gå direkt till bokningssystemet på http://momoyoga.com/ascaropadelyoga.


Som tidigare gäller att vi ställer in om vädret blir för dåligt, i så fall får ni mejl senast 21.00 kvällen innan för morgonklasserna och senast 12.00 samma dag för kvällsklassen. Samma sak gäller om det inte är minst 5 deltagare bokade. Tänk på att klä er efter väder och att ta med egen matta och gärna en filt.


Följ oss gärna i sociala medier (@ascaropadel och @djursholmyoga) för att hålla er uppdaterade om vad som händer hos oss. Om ni undrar något är det bara att mejla mig på jenny@djursholmyoga.se.35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page