top of page
  • Jenny Hermelin

Nu kommer uteyogans bästa tid!

Det känns som en evighet sen jag såg någon av er - först operation och sen covid på det... Men min familj har haft världens tur och klarat oss bra. Och i morgon onsdag är det äntligen, äntligen dags för min första uteklass på taktaltanen på flera månader! 7 personer ryms med gott om plats, skogen och vinden håller oss sällskap. Nu är den allra bästa tiden, när solen värmer men inte för mycket och fåglarna kvittrar intill. Varmt välkomna!


Helena är också i full gång med sina uteklasser och i går hade hon bara fötter på sin altan… Så härligt! 3 platser finns hos henne och där kan man också gå in om det är för dåligt väder. Maria har tagit bort sin uteklass men fortsätter med inomhusklasser på Yoga & inre balans för 6 deltagare.


Pernillas online-yin har också börjat ta ordentlig fart så vi har utökat antalet platser. Yin passar faktiskt extra bra som onlineklass eftersom man ändå vänder sig mycket inåt och ofta till och med blundar stora delar av klassen. Prova gärna!


Apropå det, skulle det finnas intresse av att jag börjar parallellköra mina klasser som onlineklasser? Alltså att onsdag och fredag morgon även sänds online? I så fall kan jag titta på att börja med det.


Varmt välkomna till oss oavsett vem och var ni väljer!
25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page