top of page
  • Jenny Hermelin

Mjuk yoga för återhämtning efter Covid-19

Är det möjligen så att några bland er har haft Covid-19 och fortfarande lider av trötthet eller andra kvarstående symptom? I så fall kanske en mycket lugn och mjuk yoga kan hjälpa er på vägen tillbaka.


Som några av er vet drabbades vår Yinyogalärare Pernilla av Covid-19 i februari/mars. Hon var inte jättesjuk initialt men resan tillbaka har varit lång och mycket krokig, bland annat kvarstår fortfarande en enorm trötthet och hjärndimma som är svår att hantera. Pernilla har också märkt att "vanlig" rehab inte alls fungerar vid denna typ av trötthet utan tvärtom kan den förvärra symptomen och leda till återfall i form av bröstsmärtor och feber.

I sitt sökande efter lösningar och en väg tillbaka hittade Pernilla en annan Covid-19-drabbad yogainstruktör, nämligen Suzy Bolt i Storbritannien. Suzy har en egen studio (numera online) där hon bland annat leder extremt lugna yogaklasser för att hjälpa andra som haft sjukdomen och som Pernilla har haft stor hjälp av. Nedan kan du läsa Pernillas egna ord om hur hon mår och vad den mjuka yogan har gjort för henne - och varför hon nu vill dela den med andra som är i samma situation.

Om ni är intresserade av att testa denna mycket lugna yoga så kommer Pernilla sätta upp en kurs om sex 45-minutersklasser på torsdagar 19.00-19.45 med start 1 oktober. Priset för kursen blir 950 kr. Man behöver inte närvara "live" om det är jobbigt, det går lika bra att delta på distans via Zoom. Valet kan också göras från gång till gång. OBS: För att kursen ska bli av behövs minst fyra anmälda deltagare senast den 28 september.


För anmälan eller frågor, kontakta oss via jenny@djursholmyoga.se.258 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page