top of page
  • Jenny Hermelin

Missa inte våra ayurveda-miniworkshops

Några av er har redan upptäckt Anna van Berlos miniworkshopserie om yoga och ayurveda. Men det får plats fler deltagare! I går blev tyvärr den andra i serien om fyra inställd pga sjukdom, men fördelen är att ni som är nyfikna har alla ayurveda-delarna kvar att gå på. Så missa inte chansen att lära er mer om hur ni kan stärka och balansera kropp och sinne genom en ayurvedisk livsstil!Kort om de tre återstående tillfällena:

  • Varje workshop är 45 minuter lång och ligger på söndagar 11.30, direkt efter den Ayurvediska Yogan (10.00-11.15) så att kombinera yoga och workshop är en utmärkt idé.

  • Workshoparna kostar som vanliga yogaklasser, så ni kan antingen köpa en drop in-biljett eller använda befintliga klippkort.

  • Den 13 oktober pratar vi om Auyrveda i allmänhet, vad är det och hur kan jag ha nytta av det? Vad är en dosha? Sedan går vi över till doshan Vata och fördjupar oss i den.

  • Den 20 oktober fokuserar vi på doshan Pitta och pratar om olika stadier av obalans och om sömn.

  • Den 27 oktober pratar vi om doshan Kapha samt om smakernas betydelse och hur vi äter, för det är inte bara vad vi äter som är viktigt utan även hur vi gör det.

I alla delar väver Anna in konkreta tips och råd, exempelvis om hur man skapar en bra start på dagen, om detox och om sömnproblem som den som vill kan prova på.


Låter det spännande? Kontakta Anna på anna@taygeta.se eller gå direkt in och boka, alla klasserna finns i bokningssystemet!

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page