top of page
  • Jenny Hermelin

Mer yoga på Jennys tak – och på NK:s tak!

Egentligen skulle ju vårt vårschema sluta i morgon söndag, men på allmän begäran har vi lagt in tre klasser till på Jennys altan nästa vecka: Yoga för stela män på måndag 19.30, Mjuk Vinyasa på onsdag 09.30 och Morning Yoga in English på fredag 09.00. Alla finns i bokningssystemet, varmt välkomna!


Vi har också en superrolig nyhet: på tisdag (15 juni) startar vi upp yoga på Stockholms coolaste takaltan: NK Padel & Social by Ascaro! Varje tisdag-fredag 07.15-08.15 fram till 2 juli kan ni vakna med staden när solen går upp över takåsarna, med mig, Maria J eller Ingela. Och på måndagar kan ni varva ner efter jobbet 17.30-18.45 med Pernilla. Mer info kommer, men boka gärna redan nu på ascaropadel.com/yoga. 25 platser finns, först till kvarn! Och sprid gärna detta till de ni känner som jobbar i stan, det vore så roligt om det kom många på klasserna!


Det kommer nog också att dyka upp några popup-klasser här och där under sommaren, både Maria och Helena är sugna på det och jag kanske gör detsamma. Och Pernilla funderar på att ha sin online-yin från landet under juli. Så håll koll i bokningssystemet och på Instagram eller Facebook!


66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page