top of page
  • Jenny Hermelin

Ladda om inför helgen med Yin

Vi är så glada att kunna erbjuda en ny härlig klass på schemat från april: mysig, avkopplande Yinyoga!


Klassen kommer att ledas av Pernilla Rasiwala och ligga på fredagar 14.00-15.30. En konstig tid kan man kanske tänka, men så här tänker vi: På fredagar är arbetsveckan nästan slut och helgen ska snart börja. Då kanske det kan gå att jobba undan det som ska göras fram till 14.00, och sen lämna jobbet för att varva ner och ladda batterierna inför helgen en yogaklass som är perfekt för just det. Klockan 15.30 lämnar ni klassen lugna, mjuka och fulla av energi och hinner ändå hämta barnen och laga middag i någorlunda vettig tid.


Hur låter det? Vi hoppas i alla fall att det kan fungera!


För den som undrar vad Yinyoga är har Pernilla beskrivit sin absoluta favorityogaform så här:


”Yinyoga är som all annan yoga, men samtidigt precis tvärtom. I yinyogan strävar vi inte efter perfektion i slutpositioner utan släpper taget om vår kroppen och våra tankar och låter avslappningen och gravitationen göra jobbet åt oss.

Yinyoga är en mycket stillsam yogaform i vilken vi vilar upp till fem minuter i varje position för att långsamt och passivt stretcha ut vår bindväv. Alla positioner utförs sittande eller liggande.


Yinyoga har visat sig bra för personer med kronisk smärta, för personer som har tränat mycket och blivit stela, för personer med återkommande huvudvärk, stressymptom eller allmän mental obalans.


Om du tillhör de personer som är oroliga för att ”göra fel” i yoga så ska du prova yinyoga, det finns nämligen inga rätt och fel i yinyoga - bara du vet vad din kropp behöver och det är precis vad du kommer att få i yinyogan.”

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page