top of page
  • Jenny Hermelin

Kom och yoga med oss, utomhus eller på Youtube!

Med studion stängd behöver vi tänka nytt och annorlunda, och nu finns det flera alternativ för er som inte kan komma och yoga hos oss just nu. Bland annat har vi startat en egen Youtube-kanal där vi kommer lägga upp filmer (en finns redan), och vi är också med och leder utomhusyoga på Djursholms IP. Länkar till alla resurser och mer info finns nedan. Hoppas vi ses snart!


  • Varje vardag 9-10 (om vädret tillåter) hålls utomhusyoga på Djursholms IP. Fina Annaf Åhlgren tog initiativet och leder de flesta klasserna, men på måndag och tisdag (23 och 24 mars) är det jag (Jenny) som är där och även Ingela och Maria C kan dyka upp som lärare. Ta med egen matta och filt! Fler tider och platser kan tillkomma, gå med i Facebook-gruppen Yoga ute i Djursholm för att hålla er uppdaterade.

  • En kort onlineyogasekvens med Jenny finns på Djursholm Yogas nya Youtube-kanal, fler kommer. Morgonljuset är inte så bra och en liten kille ber om gurka mitt i allt, men jag hoppas ni har överseende med det :-)

  • Meditationsklasser med Gillian finns på Youtube och i appen Insight Timer. Om ni önskar PT-klasser med era favoritlärare kan det gå att ordna, mejla i så fall till jenny@djursholmyoga.se så sätter jag er i kontakt.

  • Ni kan också prova onlineyogacommunityn Yogobe gratis i 40 dagar, använd koden omtankeyogobe när ni skapar kontot.


Som vanligt, följ oss gärna på Instagram eller Facebook för att inte missa något som händer! Kom också ihåg att självklart förlänger vi alla kort med den tid ni går miste om, det är bara att mejla jenny@djursholmyoga.se så ordnar jag det direkt.7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page