top of page
  • Jenny Hermelin

Kom och prova yogamassage på Djursholm by night

Om ni vill smita ifrån trängseln en stund på torsdag kväll, kom då förbi och prova en av höstens nyheter hos oss: Yogamassage! Anna van Berlo finns på plats hela kvällen och kör korta men sköna behandlingar för nacke och axlar, så ni behöver inte ens byta om.

Så här skriver hon om massagen: Yogamassage (asiatisk) är en massage som är både avslappnande och stimulerande. Den har sina rötter i thaimassage med influenser från ett flertal andra behandlingsformer. Kroppen balanseras genom att vi arbetar med olika stretchar, uppmjukning av muskler och tryck på energilinjer som också ökar ditt energiflöde. Yogamassören använder sin egen kroppsvikt och arbetar med händer, tummar, knän, armbågar och fötter. Massagen börjar vid fötterna och avslutas vid huvudet.

Yogamassage passar alla som känner att de behöver släppa på fysiska spänningar och varva ner. Massagen utförs på en mjuk madrass/matta på golvet, och du som får massage har dina egna sköna mjuka kläder på dig och är barfota. Ingen olja används i denna massageform.


Under hösten kan ni boka behandlingar till introduktionspris: 60-70 min för 450 kr. Kontakta Anna på anna@taygeta.se för att boka!

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page