top of page
  • Jenny Hermelin

Glad påsk!

Det var ganska vemodigt att lämna studion i onsdags, det måste erkännas. Ibland blir saker inte som man tänkt sig. Men vem vet, det kanske blir bra - eller ännu bättre - utan den? Jag, Maria, Helena och Pernilla ser fram emot att få ta emot er och leda klasser på olika platser igen efter påskhelgen!


Från den 6 april är det fullt schema, mer information och alla klasser finns här på hemsidan och så klart i bokningssystemet.


Påminner också om Marias nya inomhusklass med 6 platser som har premiär den 6 april: Mjuk Vinyasa på tisdagar 11-12. Hon hyr in sig på Yoga & inre balans vid Stocksunds torg, en av de andra studiorna i området som har en större lokal än vi hade och som rymmer 6 deltagare. Prova gärna den om ni vill yoga inomhus!


Om ni har missat våra senaste nyhetsbrev så lämnade vi lokalen på torget den sista mars för att i stället hålla klasser utomhus och på andra platser där vi kan ha fler deltagare. Nedan ser ni var vi håller till:

  • Helenas klasser (måndagar och torsdagar) hålls hemma hos henne på Sveavägen 28 i Djursholm. Ute om vädret tillåter, annars inne och med max 3 personer/klass.

  • Jennys klasser (måndagar, onsdagar och fredagar) och Marias tidiga klass (tisdagar) hålls på Jennys takterrass på Backvägen 10A i Stocksund. Klasserna är utomhus med 7 personer/klass och ställs in om vädret blir för dåligt.

  • Marias senare klass (tisdagar) hålls på studion Yoga & inre balans vid Stocksunds torg med max 6 personer/klass.

Pernillas klasser (söndagar) hålls som tidigare via Zoom.


Hör gärna av er om ni undrar något, jag finns på 070-380 15 55 och jenny@djursholmyoga.se.12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page