top of page
  • Jenny Hermelin

Fullt schema från nästa vecka

Hoppas ni har en fin dag i solen! Jag fick börja min dag på taket med en underbar vinyasaklass och sitter fortfarande och njuter av den sköna känslan. Om solen bara skiner är det i princip shortsväder på altanen fortfarande, så passa på medan det är varmt ute! Det är härligt sen också men det här är något speciellt :-)


Ville också påminna om att i morgon tisdag (24 augusti) 11.00-12.15 börjar Maria med sina omtyckta inomhusklasser på Yoga & Inre Balans. 5 platser finns för deltagare från Djursholm Yoga. Och nästa onsdag (1 september) 12.00-13.00 börjar Helena med sina härliga Hatha Flow-klasser för 3 deltagare, ute på hennes mysiga altan vid fint väder och inne om det regnar. Boka som vanligt i vårt bokningssystem, varmt välkomna!


Klasserna på ASCARO fortsätter också, så om ni jobbar i stan (eller bara vill testa något annorlunda) är ni varmt välkomna dit! Läs mer och boka på ascaropadel.com/yoga.


Eftersom alla klasser förutom Marias är utomhus (både på ASCARO och Backvägen) måste vi förhålla oss till vädret, om det blir alldeles för dåligt ställer vi in. På ASCARO ställs klasserna också in om det blir färre än 5 anmälda. Men då får ni så klart mejl om det så ni vet. Som vanligt behöver ni bara ha med kläder efter väder och en matta, och gärna en filt till avslappningen om det är kyligt.
14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page