top of page
  • Jenny Hermelin

Fortsatt paus i studion till 10 maj, kom ut i stället!

Hoppas att ni har det så bra det går, om ni visste vad vi saknar er! Just därför hade vi så gärna velat öppna studion på måndag som det var tänkt, men eftersom coronaläget inte har förbättrats känns det inte rätt att göra det. Hur mycket vi än städar kan vi ju aldrig garantera att det inte finns någon smittdroppe någonstans, och eftersom det nu verkar som att man smittar även utan symptom känns det bara för otryggt. Därför förlänger vi pausen för klasser i studion till och med den 10 maj, och fortsätter följa utvecklingen för att se om det går att öppna igen då. Men utomhus med avstånd är ju situationen en annan, så därför kommer vi att dra igång två egna uteklasser i veckan i mindre grupper från och med måndag: Yoga för stela män på måndagar 19.00-20.00 (lite tidigare tid ett tag pga dagsljuset) och Morgonyoga på engelska på fredagar 09.00-10.00, båda på altanen hemma hos mig (Jenny) i Stocksund. Boka som vanligt i bokningssystemet, vanliga kort och priser gäller. Dessutom kommer jag att leda uteyogan på Djursholms IP på onsdagarna (även den 09.00-10.00) under resten av våren, så varmt välkomna dit också! Vi tittar också på möjligheten för övriga lärare att dra igång online-klasser med sina stammisar, men det återkommer vi om. Utöver det har vi i skrivande stund 11 filmade klasser på vår Youtube-kanal i olika längder och stilar (Vinyasa, Yin och Hatha) och även en guidad meditation. Tillsammans har de nästan 500 visningar, jätteroligt! Tipsa gärna vänner och bekanta om dem, om ni vet fler som vill andas och röra på sig hemma framför datorn. I listan nedan ser ni alla våra resurser i sammanfattning, vi gör vad vi kan för att kunna finnas där för er fast det är stökigt just nu! Som vanligt, följ oss gärna på Instagram eller Facebook för att inte missa något som händer! Kom också ihåg att självklart förlänger vi alla kort med den tid ni går miste om, det är bara att mejla jenny@djursholmyoga.se så ordnar jag det direkt. Våra resurser i sammanfattning:

  • Yoga för stela män och Morgonyoga på engelska på Jennys altan

  • Uteyoga på Djursholms IP vardagar 9.00-10.00 om det inte regnar, snöar eller stormar, på onsdagar ledd av Jenny. Gå med i Facebook-gruppen Yoga ute i Djursholm för att hålla er uppdaterade.

  • Filmade klasser på vår Youtube-kanal (Vinyasa, Yin, Hatha, meditiation).

  • Meditationsklasser med Gillian finns på Youtube och i appen Insight Timer.

  • Om ni önskar PT-klasser med era favoritlärare kan det gå att ordna, mejla i så fall till jenny@djursholmyoga.se så sätter jag er i kontakt.

  • Ni kan också prova onlineyogacommunityn Yogobe gratis i 40 dagar, använd koden omtankeyogobe när ni skapar kontot.

Ta hand om er själva och varandra!7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page