top of page
  • Jenny Hermelin

Fina julklappar från Djursholm Yoga

Tänk att det ÄNTLIGEN har kommit snö – och sol! Så underbart att äntligen få lite ljus! Och bästa tänkbara förutsättningar för julmarknaden i morgon. Vi har öppet 11.30-13.30 för den som vill ha en stunds gratis prova på-yogamassage, men resten av marknaden håller igång 11-16 och restaurangerna så klart ännu längre. Så på med mössa och vantar och kom till torget och mys!

Men det var inte det jag egentligen skulle skriva nu utan om våra fina julklappar som ni antingen kan köpa på plats i studion eller genom att mejla till jenny@djursholmyoga.se. I år har ni tre olika fina saker att välja på om ni handlar till någon annan, eller fyra om ni vill handla till er själva just i morgon:

  • Våra fina presentkort (se bilden nedan) med tre eller fem yogaklasser. Ett kort med tre klasser kostar 450 kr (ord pris 570 kr) och fem klasser kostar 750 kr (ord pris 950 kr).

  • Vackra yogainspirerade smycken från Om Shanti Silver. Vi har örhängen, armband och halsband för både kvinnor och män, 400-450 kr.

  • Ekologiska hudvårdsprodukter från Eco Modern Essentials. Fina paket med oljor och serum för ansikte och kropp, 200-400 kr.

  • Eller så köper ni ett 10-klippkort och får tre extra klipp på köpet. Korten kostar som vanligt 1 700 kr. Gäller endast i morgon lördag 30 november!

Innan marknaden håller för övrigt Ingela sin sista klass för terminen (Vinyasa Strong Flow 10.00-11.15), den 7 och 14 december är hon nämligen bortrest. Den 7 blir det tyvärr ingen klass, men den 14 kommer någon av oss andra att hoppa in för henne och avsluta terminen tillsammans med er.

Hoppas vi ses på julmarknaden eller mattan!8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page