top of page
  • Jenny Hermelin

Efter höstlovet öppnar vi studion igen!

Nästa vecka är det höstlov, och efter det öppnar vi äntligen studion igen! Men vi gör det försiktigt med ett begränsat schema och ett begränsat antal deltagare per klass för att minska risken för coronasmitta så mycket vi kan.


I stället för 16 som innan corona har vi tio klasser på schemat och vi har lagt in luckor mellan klasserna när det är flera i rad för att hinna vädra och städa. Vi har också minskat maxantalet deltagare per klass till fem personer för att kunna hålla avstånd mellan mattorna i vår lilla lokal. Söndagsklassen hålls fortfarande via Zoom men övriga hålls i studion om vi inte bestämmer annat i förväg. Vi vet nämligen att det finns en del som vill fortsätta ute och det kan vi mycket väl göra om bara vädret tillåter och vi bestämmer det i förväg - i alla fall på mina (Jennys) klasser.


För att ytterligare öka tryggheten ber vi er att inte komma om ni känner minsta sjukdomstecken - ni kan boka av fram till sista sekunden utan att förlora era credits. Detsamma gäller oss lärare: vi kommer inte heller om vi känner oss krassliga och därför kan klasser komma att ställas in med kort varsel om vi inte hittar vikarie. Vi ber er också att ta med egna mattor och filtar om ni önskar (annars finns våra lånemattor kvar) och att tvätta eller sprita händerna när ni kommer.


Ett till önskemål också: Om ni reser utomlands under höstlovet, snälla vänta då en vecka med att komma till oss. De flesta andra länder har ju ett värre smittläge än vi har här :-(


Hela schemat ser ni nedan samt på djursholmyoga.se/schema. OBS att Yin med Pernilla börjar först den 15 november, övriga klasser startar efter höstlovet. Under höstlovet har vi endast måndagens Yoga för stela män på schemat, övriga klasser utgår.


För mer information, tveka inte att kontakta oss via jenny@djursholmyoga.se eller 070-380 15 55.


Varmt välkomna in i värmen igen!


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page