top of page
  • Jenny Hermelin

Djursholm Yoga lämnar lokalen på torget

Den 1 april blir Djursholm Yoga en yogastudio utan studio. I över ett års tid har vi kämpat på alla möjliga sätt för att hålla verksamheten i gång tills coronaläget blir bättre, men det är inte hållbart längre. Med max två elever per klass och ännu striktare restriktioner aviserade finns inget annat alternativ än att lämna vår underbara lilla lokal, hur ledsamt det än känns ☹


Vad händer nu och vad betyder detta för er som medlemmar?

Även om vi lämnar lokalen så försvinner vi inte! Djursholm Yoga lever vidare och våra lärare kommer erbjuda klasser på olika platser, både inne och ute och online. Vi blir mer som ett nätverk än en studio. Schemat kommer bli nästan precis som innan men på andra platser. Mer information om klasserna och schemat kan ni se nedan och snart även på vår hemsida.


Alla köpta kort fortsätter gälla, och ni som har ett kort hos oss eller har gått på klass nyligen kommer få ett personligt mejl av mig. Håll utkik efter det, även i era skräpkorgar! Om ni inte hör från mig får ni gärna höra av er, jag finns som vanligt på 070-380 15 55 och jenny@djursholmyoga.se.


Även gjorda bokningar finns kvar och gäller, men kolla gärna innan var klassen hålls någonstans eftersom det kan ha ändrats om den är 1 april eller senare. Klasserna och bekräftelsemejlen kommer uppdateras i bokningssystemet under dagen, samma sak med hemsidan. Jag ska försöka mejla alla som har bokningar också för säkerhets skull.


Varför har ni inte sagt något förrän nu?

Processen har gått mycket fortare än någon hade anat och jag har inte velat gå ut med information innan jag vet vad som gäller. Hyresvärden trodde att en ny hyresgäst kanske kunde komma till sommaren eller efter sommaren, men det visade sig bara ta några veckor. Först i måndags (8 mars) fick jag besked om att allt var klart och sedan dess har jag och lärarna funderat över lösningar, därför kommer detta besked till er tyvärr med kort varsel.


Var kommer klasserna att hållas framöver?

  • Helenas klasser (måndagar och torsdagar) kommer att hållas hemma hos henne på Sveavägen 28 i Djursholm. Ute om vädret tillåter, annars inne och med max 3 personer/klass.

  • Jennys och Marias klasser (måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar) hålls på Jennys takterrass på Backvägen 10A i Stocksund. Klasserna är utomhus med 7 personer/klass och ställs in om vädret blir för dåligt.

  • Annas och Pernillas klasser (söndagar) hålls som tidigare via Zoom.

Vi tittar också på möjliga andra lokaler för att kunna hålla klasser inomhus, mer om det så fort vi vet något!


Vad händer med studion?

Studion tas över av en ny hyresgäst, Impuls Fitness, som kommer att erbjuda styrketräning med hjälp av avancerad teknik. Håll utkik efter dem också, det kommer säkert fina erbjudanden!


Återigen, hör av er om ni har frågor eller funderingar! Jag finns på 070-380 15 55 och jenny@djursholmyoga.se.44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page