top of page
  • Jenny Hermelin

Det blir sommarklasser i år!

Uppdaterat: 15 juni 2020

Nu är det äntligen klart att det blir ett sommarschema i år (se nedan)! Det startar veckan efter midsommar och löper fram till den 14 juli, och sen igen från den 3 augusti (med några undantag). OBS: För att klasserna på torsdagar och söndagar ska bli av krävs minst 4 bokade kvällen innan. För övriga klasser gäller vanliga bokningsregler.


Hela schemat med alla bokningsbara klasser hittar ni i vårt nya bokningssystem Momoyoga som ni antingen hittar här på hemsidan eller via momoyoga.com/djursholmyoga. Som jag skrev förut är alla konton, kort, klipp och bokningar redan flyttade dit, så det enda ni behöver göra är att klicka på aktivera-länken i välkomstmejlet ni fick i måndags så är ni klara att köra igång. Hör av er om ni behöver hjälp så fixar jag det direkt!


Tipsar också om att nästa vecka är fredagsklassen flyttad till onsdag eftersom fredag är midsommarafton. Så vill ni yoga innan sillen kan ni göra det både onsdag 09.00 med mig och på torsdag 11.00 med Maria C. Boka via Momoyoga, först till kvarn!8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page