top of page
  • Jenny Hermelin

Corona: Våra åtgärder och vad ni kan göra

Som ni säkert har sett stänger allt fler verksamheter ner för att minska risken för coronasmitta. Vi följer så klart utvecklingen hela tiden och utvärderar varje dag hur vi ska göra framöver för att ta vårt ansvar i den situation som råder. I dag var inget undantag. Efter noga övervägande har vi bestämt att fortsätta att hålla öppet, eftersom våra grupper redan är så små och eftersom vi ser ett värde i att kunna ge er möjligheten till fysisk och mental träning när allt omkring är så oroligt. Detta kan dock ändras med kort varsel om läget förändras drastiskt, men då får ni ny information om det. Från vår sida har vi vidtagit följande åtgärder för att minska risken för smittspridning:

  • Som ni redan vet ber vi alla som känner minsta tecken på sjukdom att stanna hemma och vi har också bett alla som rest i riskområden/haft nära kontakt med de som har det att vänta 14 dagar med att komma till oss. Ingen av oss lärare tillhör de grupperna.

  • Vi har handskrubbat samtliga mattor i studion med djuprengöring.Vi har köpt in (ekologiska) pappersmuggar och pappershanddukar.Vi desinficerar alla ytor som många rör i (tex dörrhandtag, kranar och bänken i omklädningsrummet) före och efter klass.

  • Vi erbjuder handsprit som komplement till vanlig handvätt (så länge den räcker).

  • Om en lärare känner sig minsta krasslig nära inpå en klass och inte hittar vikarie med kort varsel kommer klassen att ställas in.

  • Vi kommer också att erbjuda rabatterade PT-klasser för den som inte vill träna i grupp, se vidare nedan.

Det här kan ni göra för att hjälpa oss:

  • Först av allt, stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom. Ni kan avboka hur sent som helst utan att förlora credits, bara mejla jenny@djursholmyoga.se om det inte funkar i appen/på webben så löser jag det. Om ni vill få era kort förlängda är det också bara att höra av er så löser vi det också.

  • Tvätta händerna när ni kommer till studion enligt de gällande rekommendationerna (tvål och vatten i minst 20 sekunder).

  • Ta gärna med en egen matta om ni har möjlighet, eller en matthandduk att ha på lånemattan.

  • Om ni använder våra lånemattor får ni gärna rengöra dem även innan klassen. Efter klassen är det ett måste.

Vad gäller PT-klasser så har alla våra lärare erbjudit sig att hålla enskilda klasser (för en eller två elever) till ett rabatterat pris för den som vill yoga men inte vill göra det i grupp. Alla kan inte alla dagar, men flera har flexibla tider och kan ta emot ganska många PT-kunder. Priset blir 750 kr/klass oavsett om ni är en eller två deltagare. Om ni vill boka, hör av er till mig på jenny@djursholmyoga.se så förmedlar jag kontakt till er önskelärare! Frågor? Tveka inte att höra av er till jenny@djursholmyoga.se.


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page